Over e-rik

e-rik  is Erik de Vries.

Daar zijn er nogal veel van in Nederland. Ik heb ooit een aantal gevonden van tegen de 600. Op het moment dat ik op zoek ging naar de domeinnaam erikdevries.nl was die al bezet. Evenals erikdevries.com. Toen werd het e-rik.nl, uit nood geboren dus. Veel mensen vonden dat leuk en van lieverlee begon ik zelf mijn naam ook steeds vaker te schrijven met een streepje ertussen.

Toen de eu-domeinnamen kwamen wist ik beslag te leggen op erikdevries.eu. Jaren heeft die geparkeerd gestaan bij een domeinenboer, tot ik bedacht dat het eigenlijk wel een mooi domein is om op te gaan bloggen.

Verder ben ik online onder andere op de volgende plaatsen te vinden:

e-rik.nl

De thuisbasis van e-rik interaction concepts. Met dit bedrijf ondersteun ik ondernemers bij alles wat ze nodig hebben om hun bedrijf zichtbaar te maken in de markt en effectief contact te leggen met klanten. Ik lever marketingcommunicatie, strategisch advies, branding, huisstijlen, coaching van starters, copywriting en creatieve concepten.

wpwebbouw.nl

Mijn succesvolle webbouwbedrijf WP Webbouw is gespecialiseerd in WordPress. Ik bouw alles wat een ondernemer nodig heeft of wat een webdesigner bedenkt in WordPress. Mijn ervaring met webbouwen gaat terug naar het jaar 1995 toen internet Groningen bereikte via de provider bArt. In 2009 besloot ik mij te gaan specialiseren in één van de grote open source cms-systemen. WordPress kwam voor mij als duidelijke winnaar uit de bus. Dat bleek een goede keuze. WordPress is inmiddels razend populair en zo’n 30% van de websites ter wereld draaien op dit mooie cms.
WP Webbouw heeft zich ontwikkeld tot een high-end WordPress specialist. We bouwen nu vooral websites met sterke verdienmodellen, waaronder veel membership-sites en community-sites met abonnementen-structuren. Daarnaast ook nog veel sites voor solo-entrepreneurs, oftewel eenpitters met een eigen praktijk die al bloeit of nog tot bloei moet komen.

wpwebbouw-hosting.nl

Sinds begin 2017 is het hosting-bedrijf WP Webbouw Hosting actief, voornamelijk als een service aan de klanten van WP Webbouw. Dit initiatief kwam voort uit onvrede met de kwaliteit van veel bestaande hostingbedrijven en de wens om onze klanten perfecte hostingoplossingen op maat te kunnen bieden. WP Webbouw Hosting is gespecialiseerd in managed hosting voor ondernemers met een WordPress website. Dit is een service waarin alle technische zaken worden geregeld die ervoor zorgen dat de website optimaal snel, veilig en betrouwbaar draait: updates, backups, beveiliging. En goed bereikbare support.

 

Contact
Erik de Vries
Rijksweg 11
9731 AA Groningen
Tel. 0653 729 300
E-mail: erik@e-rik.nl
Volg mij op Twitter
Bekijk mijn profiel op LinkedIn
Naar mijn facebookpagina

(551 keer bekeken)